DON CAMILLO

Povestea noastră

“Viața este o combinație între magie și paste.”
- Federico Fellini

Când pasiunea întâlnește priceperea gastronomică, rezultatul nu poate fi altfel decât delicios. Parcursul profesional din industria culinară ne-a motivat și ne-a trezit dorința de a produce în România paste proaspete de calitate. Așa am creat pastele Don Camillo, din cele mai bune ingrediente naturale. Fiecare detaliu este monitorizat cu atenție în procesul de producție, care este realizat prin metode tradiționale italiene ce au trecut testul timpului.

Istorie

Iubitori de gastronomie și specialiști în arta culinară, ne-am îndrăgostit de pastele adevărate din Italia. După 15 ani în zona de nord a Italiei, Emilia-Romagna, am reușit să culegem și să rafinăm rețetele desăvârșite care stau la baza pastelor Don Camillo de astăzi. Experiența lucrului de ani de zile într-un pastificio artigianale autentic ne-a imprimat pasiunea pentru aceste ”perle” ale gastronomiei italiene: pastele.

Viziune

Dorința noastră este să aducem pe mesele din România pastele ”vero” italiene, cu gust și savoare autentice. Don Camillo este o afacere de familie, unde pe primul loc se află calitatea pastelor, produse artizanal.
CUM AM ÎNCEPUT

Facem paste cu pasiune încă din 2017

Pentru a obține pastele proaspete Don Camillo, fiecare ”pas” din procesul de producție este respectat cu strictețe. De la alegerea producătorului de făină, care se face cu vizitarea morii și selecția atentă a tipului de făină (grâu dur, pasta fresca, integrală, calibrată) la umiditatea controlată din spațiul nostru de depozitare, niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării.

Experiență

Cu peste 11 ani de experiență în industria gastronomică din Italia și România, dintre care 8 ani în producția pastelor artizanale, am creat prin Don Camillo un nume ce este sinonim cu gustul pastelor proaspete de calitate.

Măiestrie

Produsul nostru ne recomandă! Don Camillo sunt acum pastele preferate ale restaurantelor de prestigiu din Cluj și ale multor pasionați de bucătăria italiană. Grație rețetelor extraordinare și a liniei de producție artizanale, producem în prezent paste proaspete din cele mai bune ingrediente, la o calitate de top.
PASTELE NOASTRE
REPERE ÎN TIMP

Parcursul nostru

6/22/2016

Primii pași

În 2017 am produs primele paste proaspete sub marca Don Camillo. Personalul a primit toate calificările necesare pentru pregătirea materiei prime și supravegherea fiecărei etape din procesul de producție.
12/12/2017

Diversificarea gamei de produse

Am introdus noi utilaje de producție artizanală pentru creșterea capacității și diversificarea produselor.
10/31/2018

Linia de specialități

Noile specialități Don Camillo, printre care spaghetti și tagliolini nero di seppia, tagliatelle barbabietola rossa și tagliatelle agli spinaci completează gama diversă a produselor noastre.
12/12/2017

Premii câștigate

Suntem onorați să ne aflăm printre cei mai buni producători de paste! Pastele Don Camillo au primit recunoașterea profesioniștilor din domeniu, odată cu acordarea distincțiilor și certificărilor de calitate europeană de la “Registro Eccellenze Italiane”, pentru anii 2018, 2019, 2020, 2021. Calitatea Don Camillo înseamnă constanță și continuitate, o plus-valoare și garanție pentru partenerii noștri din industria gastronomică.
Toate pozele folosite pe website-ul doncamillo.ro si shop.doncamillo.ro sunt proprietatea SC TUNE TEXTURE SRL. Copierea si folosirea lor se poate face doar cu acordul nostru. Multumim !